Embedded system specialist

07 November 2017

Vanwege (internationale) groei van de organisatie zijn wij voor de afdeling R&D op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

 Embedded system specialist

De functie
Als Embedded System Specialist maak je onderdeel uit van het R&D team dat op projectmatige wijze innovatieve producten ontwikkelt voor turnen, bewegingsonderwijs en zaalsporten. Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met het bedrijf, de markt en de producten, word je verantwoordelijk voor het “smart” maken van allerlei materialen voor bewegingsonderwijs en turnen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van idee tot productierijp maken van prototypes. Je werkt hiervoor proactief samen met verschillende andere afdelingen binnen de organisatie (zowel in Helmond als in de ABEO Group). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager R&D. 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar Electronica/Embedded System Specialisten met een HBO/WO opleiding Mechatronica, Electronica of Embedded Systems. Je hebt enkele jaren ervaring met productontwikkeling en je hebt verschillende producten van idee tot productie ontwikkeld. Je hebt kennis van actuatoren en sensoren, data acquisitie, signaal analyse, het ontwikkelen en programmeren van PCB’s en microcontrollers, draadloze communicatie en (kleinschalige) opslag van elektrische energie. Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van producten die gebruik maken van sensoren en het omzetten van de gemeten signalen in begrijpelijke informatie voor de gebruiker.

Je bent nauwkeurig, analytisch, resultaatgericht en je bent in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je bent het gewend om met hoge kwaliteitsnormen te werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift. Affiniteit of ervaring met turnen en/of bewegingsonderwijs is een pre. Tenslotte ben je woonachtig in de omgeving van Helmond. 

Ons aanbod
Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst. 

Ben jij de Embedded System Specialist op wie we kunnen bouwen?
Geïnteresseerd? E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met mevrouw Falke Hendriks, Manager R&D, tel. 0492-530930.