Marketingmedewerker online communicatie

13 December 2017

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel competitiesport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group.

Bewegen is belangrijk. En dat willen we zo uitdagend mogelijk maken voor iedereen. Daarom werken we continu aan nieuwe producten en het integreren van nieuwe (digitale) technieken die onze producten interactief maken. Kwaliteit, ontwikkeling en certificering van onze producten en medewerkers vormen de basis van Janssen-Fritsen.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationale onderneming?

Kom dan werken bij een dynamische groep met succesvolle merken!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de fulltime functie van:
 

MARKETINGMEDEWERKER ONLINE COMMUNICATIE

De functie:

In deze uitdagende, creatieve functie lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van het communicatiebeleid van JF-Group, gericht op zowel de interne als de externe doelgroepen. Je verzorgt mede de redactie, inhoudelijk en qua opmaak (lay-out en vormgeving) van de diverse online acties, product gerelateerde content en overige huisstijlbenodigdheden. Daarnaast werk je actief mee aan de verdere uitbouw van de verschillende online communicatiekanalen, zoals o.a. nieuwsbrieven, websites, banners en social media campagnes. Tenslotte bewaak je mede de huisstijl van de diverse merken van JF-Group, zowel in woord als in beeld.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve HBO-kandidaten met interesse voor marketing, lay-out en communicatie. Je bent communicatief sterk onderlegd in woord en beeld, neemt graag initiatief, bruist van de ideeën en hebt gevoel voor commercie. Daarnaast beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt een gestructureerde manier van werken en je hebt affiniteit met onze producten, kennis van MS Office en enige ervaring met diverse Adobe programma’s (Photoshop, Illustrator en Indesign). Kennis van Google Analytics is een pre. Je bent tenslotte woonachtig in de omgeving van Helmond.

Ons aanbod:

Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Kun je deze creatieve verantwoordelijkheid aan?

E-mail dan jouw motivatiebrief met CV naar sasja@switch-po.nl, ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Dominique Hendriks van JF-Group, tel. 0492-530930. Kijk voor meer informatie op www.janssen-fritsen.nl/vacatures.