Medewerker product informatie management (PIM)

13 December 2017

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel competitiesport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group.

Bewegen is belangrijk. En dat willen we zo uitdagend mogelijk maken voor iedereen. Daarom werken we continu aan nieuwe producten en het integreren van nieuwe (digitale) technieken die onze producten interactief maken. Kwaliteit, ontwikkeling en certificering van onze producten en medewerkers vormen de basis van Janssen-Fritsen.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationale onderneming?

Kom dan werken bij een dynamische groep met succesvolle merken!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de fulltime functie van:

MEDEWERKER PRODUCT INFORMATIE MANAGEMENT (PIM)

De functie:
In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt binnen de organisatie met betrekking tot alle master data gerelateerde zaken. Je bent dagelijks bezig met het creeren, standaardiseren, harmoniseren, controleren en analyseren van alle productdata en mastergegevens in ons nieuwe PIM systeem. Jij zorgt ervoor dat de juiste data volledig in het systeem staat, dat deze voldoet aan de kwaliteitseisen en dat deze op de juiste wijze beschikbaar is. Je denkt mee over de diverse procesverbeteringen met betrekking tot onze master data en je komt met concrete verbetervoorstellen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het genereren van hoogwaardige content, waaronder het schrijven van commerciele teksten. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Marketing Manager.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten met een HBO werk- en denkniveau, die beschikken over minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over actuele kennis met betrekking tot E-commerce, je bent accuraat en je hebt een goede beheersing van MS Excel en/of Access. Daarnaast heb je ervaring met dergelijke/gelijkwaardige programma’s. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent woonachtig in de omgeving van Helmond.

Ons aanbod:
Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Ben jij de toegewijde data beheerder die ons wil helpen onze E-business oplossingen te verbeteren?
E-mail dan jouw motivatiebrief met CV naar sasja@switch-po.nl, ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Dominique Hendriks van JF-Group, tel. 0492-530930. Kijk voor meer informatie op www.janssen-fritsen.nl/vacatures.