Clip 'n Climb Amsterdam

Het eerste Clip ’n Climb center van Nederland heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ontdek de WOW-factor van Clip ’n Climb!

Clip 'n Climb Amsterdam klimmen Janssen-Fritsen

Clip 'n Climb Amsterdam klimcentrum Janssen-Fritsen 

100e
Het is het 1e center in Nederland en het 100e Clip ’n Climb center van de wereld. In meer dan 30 landen is er nu een Clip ’n Climb center; van Colombia tot China en van Zuid-Afrika tot Finland.

Wat is Clip ’n Climb?
Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip ’n Climb geen klimpartner nodig hebben. De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag. Clip ’n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring. 

De WOW-factor
Op elke hoogte kan je de challenge loslaten, waarna je automatisch langzaam daalt en veilig wordt afgezet op de speciale vloer.
Om te klimmen heb je geen klimopleiding of klimervaring nodig! Je kan al met Clip ’n Climb beginnen op de leeftijd van 4 jaar. 

Hoe werkt een klimsessie?
Elke klimsessie begint met een instructie van 15 minuten. Tijdens deze instructie worden de veiligheidsregels uitgelegd, wordt het vastclippen van de klimgordels gedemonstreerd en kijk je naar de instructiefilm. Na de instructie kan je aan de slag in de Clip ’n Climb hal. Tijdens de klimsessie van 1 uur zijn er instructeurs aanwezig om je te helpen. 

Clip 'n Climb Amsterdam klimhal Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen         

Lees meer over Clip 'n Climb >

Clip 'n Climb klimhal Amsterdam Janssen-Fritsen

Is Clip 'n Climb ook iets voor uw locatie?
Bezoek ons op de Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit

of Maak een vrijblijvende afspraak