Business Controller

31 Oktober 2018

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel competitiesport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationale onderneming? Kom dan werken bij een dynamische groep met succesvolle merken!

Voor onze internationale Sport Divisie binnen de ABEO Group zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

BUSINESS CONTROLLER

De functie:
Als Business Controller, waarin je rapporteert aan de Managing Director van de internationale Sport Divisie, ben je een stevige gesprekspartner voor de group CFO, management, afdelingshoofden en overige in- en externe stakeholders. Vanuit een proactieve houding en door scherpe analyses geef jij gevraagd en ongevraagd advies. Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiele administratie van de Sport Divisie; omzetten van resultaten in meetbare KPI’s en financiële management rapportages; coördineren van het gehele budgettering en forecasting proces en het initiëren van operationele en financiële verbetertrajecten. Daarnaast ben je inspirator en leidinggevende van meerdere financiële collega’s. Jij zorgt voor supervisie en inspireert het team om te zorgen voor een uitstekende en tijdige reportingcyclus, alsook de bijbehorende analyses.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar een proactieve en analytische financiële professional, die gepassioneerd is door sport en onderwijs. Jij bent klaar voor een derde stap in je carrière en je wilt deel uitmaken van onze groei en succes. Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding (Bedrijfseconomie of vergelijkbaar), aangevuld met enkele succesvolle jaren werkervaring als Controller/Financieel Manager bij voorkeur in een internationale productie/projecten omgeving. Je bent cijfermatig en procesmatig sterk, bent expert met Excel en hebt ervaring met het werken met een ERP pakket. Je bent een initiatiefrijke, zelfstandige enthousiaste teamspeler, die beschikt over de juiste onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht om mensen in beweging te krijgen. Je wordt gedreven door het bereiken van succes en het bereiken van doelen. Je bent accuraat, analytisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een communicatief sterke persoonlijkheid in zowel de Nederlandse en Engelse taal (Frans is een pre). Tenslotte ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven/Veldhoven.

Ons aanbod:
Een verantwoordelijke en dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol internationaal bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Kun je deze verantwoordelijke job aan?
E-mail dan jouw motivatiebrief met c.v. naar sasja@switch-po.nl, ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Willem Bouwman, Managing Director Sport Divisie, tel. 0492-530930.