Finance Medewerker Administratie

02 December 2021

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Ter versterking van ons financiële team zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de parttime vacature (0,6/0,8 FTE) van:

FINANCE MEDEWERKER ADMINISTRATIE


De functie:

In deze veelzijdige functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig vastleggen van allerlei voorkomende financiële mutaties. Je zorgt er voor dat de financiële administratie het juiste financiële inzicht geeft. Jouw focus ligt met name op het verzorgen van schriftelijke aanmaningen naar klanten en de telefonische opvolging hiervan. Ook match, controleer en boek je de inkoopfacturen in ons systeem. Daarnaast signaleer je eventuele afwijkingen en ongewone voorvallen in zowel inkoop- als verkoopfacturen en koppelt deze terug aan de betreffende inkoop en/of verkoopcollega’s. Tenslotte verricht je allerhande overige financieel administratieve werkzaamheden voor de afdeling. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller.

Jouw profiel:
Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met MBO werk- en denkniveau. Je hebt al enkele jaren ervaring met debiteuren- en crediteurenadministratie en het telefonisch benaderen van klanten. Je hebt ervaring met het werken met boekhoudsoftware en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je bent te typeren als een zelfstandig, betrouwbaar, accuraat en proactief persoon. Tenslotte ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven - Helmond.

Ons aanbod:
Een veelzijdige functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Word jij de nieuwe collega die onze financiële administratie komt versterken?
Geïnteresseerd? E-mail dan jouw brief c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Patrick Schouten, Business Controller, tel. 0492-530930.