Installatiemonteur - Amsterdam, Almere, Den Haag en de driehoek Kampen-Zwolle-Meppel

22 November 2021

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Ter uitbreiding van onze projectenorganisatie zijn wij in de regio’s Amsterdam, Almere, Den Haag en de driehoek Kampen-Zwolle-Meppel op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de functie van:

INSTALLATIEMONTEUR

 


De functie:

Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle werkzaamheden en de producten word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden, welke variëren van reparaties en kleine montagewerkzaamheden tot het volledig inrichten van een nieuwe sportaccommodatie met vaste en losse toestellen. Incidenteel kunnen deze werkzaamheden in het buitenland plaatsvinden.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten met een technisch MBO werk- en denkniveau. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht en accuraat en je denkt in oplossingen. Je hebt een goede en brede praktische handvaardigheid en een aantal jaren aantoonbare ervaring met het uitvoeren van montagewerkzaamheden. Je bent in staat goed zelfstandig en met collega’s samen te werken. Werken op hoogte is geen probleem. Tenslotte ben je in het bezit van een B-rijbewijs en ben je woonachtig in de bovengenoemde regio’s.

Ons aanbod:
Een dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Geïnteresseerd in deze technische uitdaging?
E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Mike Risseeuw van Janssen-Fritsen: 0492-530930.