Installatiemonteur

14 November 2018

Bewegen is belangrijk. En dat willen we zo uitdagend mogelijk maken voor iedereen. Daarom werken we continu aan nieuwe producten en het integreren van nieuwe (digitale) technieken die onze producten interactief maken. Kwaliteit, ontwikkeling en certificering van onze producten en medewerkers vormen de basis van Janssen-Fritsen.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationale onderneming? Kom dan werken bij een dynamische groep met succesvolle merken!

Vanwege groei van de organisatie zijn wij voor de project- en installatie afdeling op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

Installatiemonteur

De functie
Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle werkzaamheden en de producten word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden, welke variëren van reparaties en kleine montagewerkzaamheden tot het volledig inrichten van een nieuwe sportaccommodatie met vaste en losse toestellen. Incidenteel kunnen deze werkzaamheden in het buitenland plaatsvinden.

Uw profiel
Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten met een technisch MBO werk- en denkniveau, die op basisniveau Engels kunnen spreken. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht en accuraat en je denkt in oplossingen. Je hebt een goede en brede praktische handvaardigheid en een aantal jaren aantoonbare ervaring met het uitvoeren van montagewerkzaamheden, bij voorkeur in de buitendienst. Je bent in staat goed zelfstandig en met collega’s samen te werken. Werken op hoogte is geen probleem. Tenslotte ben je in het bezit van een B-rijbewijs en woon je bij voorkeur in West-Nederland of Midden-Nederland of ben je bereid daarheen te verhuizen.

Ons aanbod
Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Geïnteresseerd in deze technische uitdaging?
E-mail dan je motivatiebrief met C.V. naar sasja@switch-po.nl, ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met de heer Eduard van der Zwaag van Janssen-Fritsen: 0492-530930.