Project Planner

04 Maart 2022

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Binnen onze organisatie Janssen-Fritsen Nederland zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

PROJECT PLANNER

De functie:
In deze verantwoordelijke functie zorg je voor de planning van nieuwbouwprojecten en kleinere renovatieprojecten. Je werkt hierin nauw samen met de 2 andere planners voor service- en onderhoudswerkzaamheden. In de rol van Project Planner ben je de spin in het web tussen onze klanten (o.a. scholen, gemeenten en bouwkundig aannemers), onze installatiemonteurs, onze projectleiders en de overige afdelingen binnen onze organisatie.

Je controleert de realisatie van de planningen en stuurt bij daar waar nodig. Met klanten heb je zowel telefonisch als per email contact over de in te plannen werkzaamheden en eventuele wijzigingen hierop. In deze functie rapporteer je aan de Project Manager van onze projectorganisatie.

Het profiel:
Vind jij het leuk iedere dag een kloppende planning te maken? Ben je stressbestendig? Zit het schakelen, organiseren en het regelen in jouw bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze zelfstandige functie zijn wij op zoek naar kandidaten met HBO werk- en denkniveau. Je hebt al enkele jaren ervaring met het plannen van projecten, waarbij je alle struikelpunten van het vak kent. Je weet hoe je de planning met onze klanten naadloos aan kan laten sluiten op de rest van onze organisatie. Een technische en/of bouwkundige achtergrond is een pre. Je bent communicatief sterk aangezien je de schakel bent tussen onze klanten, onze installatiemonteurs, onze projectleiders en de collega’s en afdelingen op kantoor. Zelfstandigheid, zeer planmatig en accuraat kunnen werken, besluitvaardig en een proactieve werkhouding, zijn persoonskenmerken die op jou van toepassing zijn. Tenslotte ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven - Helmond.

Ons aanbod:
Een dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Word jij de nieuwe collega die ons op het vlak van het zorgvuldig plannen van onze projecten komt versterken?

Geïnteresseerd?
E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met John van der Horst, Directeur Janssen-Fritsen Nederland, tel. 0492-530930.