Reachtruck chauffeur

02 Mei 2022

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep?
Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de fulltime functie van:

REACHTRUCK CHAUFFEURDe functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanvoeren van materialen en orders voor de afdelingen Assemblage en Expeditie. Daarbij verzamel je de materialen met een reachtruck. Dagelijks voer je op basis van een steekproef voorraadcontroles uit en je vult de grijpvoorraad aan uit de bulkvoorraad. In deze functie rapporteer je aan de Chef Expeditie.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, proactieve VMBO-kandidaten (niveau 3/4). Je hebt gevoel voor kwaliteit, kunt nauwkeurig en efficiënt werken. Je bent multi-inzetbaar en je houd je aan de gemaakte afspraken. Je bent in het bezit van een geldig reach- en heftruck diploma. Tenslotte ben je communicatief vaardig en ben je woonachtig in de omgeving van Helmond.

Ons aanbod:
Een dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket.
Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Word jij de nieuwe collega die ons team komt versterken?
Geïnteresseerd? E-mail dan jouw motivatiebrief met CV naar sasja@switch-po.nl, ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Arnold Manders, Manager Logistiek van JF-Group, tel. 0492-530930. Kijk voor meer informatie op www.janssen-fritsen.nl/vacatures.