Senior Project Leider / Manager

29 November 2021

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Voor onze afdeling projecten voor de (her) inrichting van turnaccommodaties, sporthallen, gymzalen en speellokalen, zijn wij voor regio Nederland op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime functie van:

SENIOR PROJECT LEIDER / MANAGER
- Ruime ervaring met bouwkundige projectenbegeleiding -


De functie:

In deze functie, waarin je rechtstreeks rapporteert aan de Directeur Nederland, ben je verantwoordelijk voor de technische begeleiding en uitvoering van alle nieuwbouw-, renovatie- en installatieprojecten in technisch, organisatorisch, kwalitatief en financieel opzicht. Met als doel dat alle projecten worden gerealiseerd binnen de vooraf vastgestelde doelen en tot tevredenheid van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van een gestructureerde projectmanagement methodiek en zorgt dat alle projecten ook conform deze principes worden uitgevoerd. Je coacht, motiveert en enthousiasmeert jouw team - bestaande uit Projectleiders, een Project Planner, een Werkvoorbereider, Installatiemonteurs en Onderaannemers - op een inspirerende wijze. Je zorgt voor een periodieke projectrapportage en adviseert gevraagd en ongevraagd de Directeur over de projectenvoortgang, de risico’s, het budget en de knelpunten. Voor de grotere en complexere projecten vervul je zelf de rol van Projectleider van A tot Z.

Jouw profiel:
Voor deze zelfstandige, technische functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een technische HBO/WO-opleiding (werktuigbouwkunde, bouwkunde of vergelijkbaar) aangevuld met minimaal 10 jaar relevante werkervaring opgedaan in het bouwkundig begeleiden van projecten. Naast ruime ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen, is technisch bouwkundig inzicht een must. Je beschikt over een goed analytisch en organiserend vermogen en je bent in staat om jouw team op een inspirerende wijze te motiveren en te enthousiasmeren. Je kunt werken en tekenen in ACAD en hebt enige ervaring in BIM tekenprocessen. Visie, zelfstandigheid, planmatig en procesmatig werken en een proactieve werkhouding, zijn persoonskenmerken die op jou van toepassing zijn. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift. Tenslotte ben je woonachtig in de regio Zuid / Midden Nederland.

Ons aanbod:
Een dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto en mobiele telefoon. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Geïnteresseerd in deze technische uitdaging?
E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met John van der Horst, Directeur Janssen-Fritsen Nederland, tel. 0492-530930.