Service Monteur Gecertificeerd Inspecteur

11 Januari 2019

Bewegen is belangrijk. En dat willen we zo uitdagend mogelijk maken voor iedereen. Daarom werken we continu aan nieuwe producten en het integreren van nieuwe (digitale) technieken die onze producten interactief maken. Kwaliteit, ontwikkeling en certificering van onze producten en medewerkers vormen de basis van Janssen-Fritsen.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationale onderneming? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Vanwege groei zijn wij ter uitbreiding van onze service organisatie in de regio Almelo - Zwolle op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime functie van:

SERVICE MONTEUR
- Gecertificeerd inspecteur -

De functie
Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle werkzaamheden en de producten, word je opgeleid tot service monteur c.q. gecertificeerd inspecteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en (preventief) onderhoud aan de vaste en losse toestellen in gymzalen en sporthallen. Tevens verricht je montagewerkzaamheden welke variëren van reparaties en kleine montagewerkzaamheden tot het volledig inrichten van een nieuwe sportaccommodatie.

Jouw profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een technische MBO opleiding, gecombineerd met enkele jaren aantoonbare ervaring met service- en montagewerkzaamheden, bij voorkeur opgedaan in de buitendienst. Je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht, accuraat en je denkt in oplossingen. Je hebt een goede en brede praktische handvaardigheid, je hebt affiniteit met elektrotechniek, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed zelfstandig en met collega’s samenwerken. Daarnaast is werken op hoogte voor jou geen probleem. Tenslotte ben je in het bezit van het B-rijbewijs en ben je woonachtig in de regio Almelo - Zwolle.

Ons aanbod
Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Geïnteresseerd in deze technische uitdaging?
E-mail dan je motivatiebrief met C.V. naar sasja@switch-po.nl, ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Eduard van der Zwaag van Janssen-Fritsen: 0492-530930.