Servicemonteur, inspecteur sport- en gymnastiektoestellen Zaandam/Purmerend

10 Februari 2022

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Vanwege groei zijn wij ter uitbreiding van onze service organisatie in de regio Zaandam/Purmerend, op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de functie van:

SERVICEMONTEUR
-Gecertificeerd inspecteur-

 


De functie:

Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle werkzaamheden en de producten, word je opgeleid tot servicemonteur c.q. gecertificeerd inspecteur. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en (preventief) onderhoud aan de vaste en losse toestellen in gymzalen en sporthallen. Tevens verricht je montagewerkzaamheden welke variëren van reparaties en kleine montagewerkzaamheden tot het volledig inrichten van een nieuwe sportaccommodatie.

Jouw profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een technische MBO opleiding, gecombineerd met enkele jaren aantoonbare ervaring met service- en montagewerkzaamheden, bij voorkeur opgedaan in de buitendienst. Je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht, accuraat en je denkt in oplossingen. Je hebt een goede en brede praktische handvaardigheid, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed zelfstandig en met collega’s samenwerken. Daarnaast is werken op hoogte voor jou geen probleem. Tenslotte ben je in het bezit van het B-rijbewijs en ben je woonachtig in de bovengenoemde regio’s.

Ons aanbod:
Een dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Geïnteresseerd in deze technische uitdaging?
E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Mike Risseeuw van Janssen-Fritsen: 0492-530930.