Stagiair grafische vormgeving (marketing en communicatie)

12 Januari 2022

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Voor onze marketingafdeling zijn wij voor de periode februari 2022 t/m juli 2022 op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen in de dagelijkse communicatieactiviteiten. Te denken valt o.a. aan (product)fotografie, bedenken en ontwerpen van communicatiemiddelen en meedenken/brainstormen over nieuwe campagnes/strategieën.

Ben jij een student crossmedia vormgeving, multimedia design of communicatie, denk jij out-of-the-box, heb jij ervaring met creatieve Adobe software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign (is een must) en heb jij een gezonde dosis energie en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur jouw motivatie en CV in een e-mail naar m.onland@jf-group.nl