Accountmanager

04 Mei 2021

Janssen-Fritsen is al meer dan 70 jaar toonaangevend in het ontwikkelen, produceren en leveren van sporttoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij leveren aan scholen, gemeentes en sportclubs. Wij begrijpen de kracht van sport en plezier. Wij geloven in de bewegende mens. Want bewegen is een serieuze zaak. Sterker nog, bewegen is onze sport.

Begonnen als familiebedrijf, gevestigd in Helmond en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler en onderdeel van de internationale ABEO Group. Onze producten vind je overal: in speellokalen, gymzalen, sporthallen en turnaccommodaties, maar ook op verschillende internationale topsportevenementen zoals de Olympische Spelen. In de Benelux zijn wij leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties.

Dankzij onze unieke historie en ervaring garanderen wij kwaliteit en zekerheid. Wij dagen de markt en onze klanten uit met innovatieve en toekomstgerichte oplossingen. Zo blijven wij het verschil maken. Heb jij altijd al gedroomd van een baan bij een topspeler van wereldklasse? Wil jij (interactieve) producten verkopen die mensen aansporen tot bewegen? Kom dan werken bij onze dynamische organisatie met succesvolle merken!

Vanwege uitbreiding zijn wij voor het rayon Midden-West (regio Utrecht – Ede- Almere – Amsterdam) op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

ACCOUNTMANAGER

Wat houdt de functie in?
Na een inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de resultaten en het marktaandeel in jouw gebied. Je onderhoudt de bestaande relaties en werkt actief aan uitbreiding van het klantenbestand. Jouw contactpersonen zijn gemeenteambtenaren, directies van scholen en gymnastiekdocenten in het bewegingsonderwijs. Voor deze klanten verzorg je het relatiebeheer en bespreek je aanpassingen en vervangingen van sportmaterialen binnen sportaccommodaties.

Ook adviseer je over het inrichten van complete sportzaalinrichtingen. Hierin vertaal je de wensen van opdrachtgevers, aannemers en verschillende gebruikers en sportverenigingen tot een optimale inrichting. Je beheerst het totale commerciële traject: acquisitie plegen, relatiebeheer, offertes opstellen en opvolgen tot en met het afsluiten van orders. Je kunt rekenen op professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Helmond. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Nederland.

Welk profiel zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar kandidaten, met een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring. Je hebt flair en overtuigingskracht, bent ondernemend, vasthoudend, resultaatgericht en commercieel inventief. Je bent in staat om op verschillende niveaus goede relaties op te bouwen. Daarnaast heb je een aantal jaren aantoonbaar succesvolle ervaring in de buitendienst en weet je goed om te gaan met langlopende beslissingstrajecten. Tot slot woon je in de regio Utrecht en ben je sportief aangelegd.

Wat hebben wij te bieden?
Een uitdagende, dynamische commerciële functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Ook bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol en financieel gezond bedrijf met een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Enthousiast?
Word jij de nieuwe collega die ons commerciële team komt versterken? E-mail dan jouw brief met cv naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? In dat geval kun je contact opnemen met John van der Horst (Directeur Janssen-Fritsen Nederland), tel. 0492-530930.