Medewerkers expeditie (2 vacatures)

15 December 2021

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en is onderdeel van de ABEO Group.

Bewegen is belangrijk. En dat willen we zo uitdagend mogelijk maken voor iedereen. Daarom werken we continu aan nieuwe producten en het integreren van nieuwe (digitale) technieken die onze producten interactief maken. Kwaliteit, ontwikkeling en certificering van onze producten en medewerkers vormen de basis van Janssen-Fritsen.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationale onderneming? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de fulltime functie van:

MEDEWERKER EXPEDITIE


De functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het op een juiste en tijdige manier verpakken en verzenden van de goederen. Samen met je collega medewerkers Expeditie draag je zorg voor een schadevrij transport van de goederen, de controle van de zendingen op volledigheid en tijdigheid en het visueel uitvoeren van controles op de kwaliteit van de uitgaande goederen. Indien nodig neem je in overleg met de Chef Expeditie gepaste acties. Als Medewerker Expeditie rapporteer je rechtstreeks aan de Chef Expeditie.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, proactieve VMBO-kandidaten (niveau 3/4). Je hebt gevoel voor kwaliteit, kunt nauwkeurig en efficiënt werken. Je bent multi-inzetbaar en je houdt je aan de gemaakte afspraken. Je bent communicatief vaardig en je bent woonachtig in de omgeving van Helmond.

Ons aanbod:
Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Kun je deze verantwoordelijkheid aan?
E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Arnold Manders, Manager Logistiek van JF-Group, tel. 0492-530930.