Projectcoördinator internationale projecten

18 December 2020

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

Binnen onze afdeling JF-International zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de fulltime vacature van:

Projectcoördinator internationale projecten

De functie:
Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennis maakt met de diverse ABEO bedrijven, producten en markten, zul je in nauwe samenwerking met onze internationale ABEO collega’s de diverse wereldwijde commerciële projecten gaan vormgeven. Het is jouw rol om vanuit de klantvraag de vertaalslag te maken naar een uiteindelijke eindofferte. Daarbij heb je veelvuldig contact met de diverse ABEO bedrijven en toeleveranciers om te komen tot het juist en tijdig aanleveren van de relevante informatie, zodat jij één eindofferte voor de te leveren materialen en diensten kunt aanbieden. Nadat de offerte order is geworden zullen onder jouw begeleiding en uitvoering de projecten worden gerealiseerd binnen de vooraf vastgestelde doelen en tot tevredenheid van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van een gestructureerde projectmanagement methodiek en zorgt dat alle projecten ook volgens deze principes worden uitgevoerd. Je motiveert en enthousiasmeert de diverse ABEO teams op een inspirerende wijze om aan de klantvraag te kunnen voldoen. Je zorgt voor een periodieke projectrapportage en adviseert onze internationale ABEO collega’s over de projectenvoortgang, de risico’s, het budget en de knelpunten. Als een spin in het web zorg jij er tenslotte voor dat het proces van offerte tot order en van factuur tot transport en installatie, soepel verloopt. In deze rol rapporteer je aan de Manager JF-International in Nederland.

Jouw profiel:
Je bent in het bezit van een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring opgedaan in een commerciële projectorganisatie. Zelfstandigheid, planmatig en procesmatig werken en een proactieve commerciële werkhouding zijn persoonskenmerken die op jou van toepassing zijn. Je beschikt daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden, flair en overtuigingskracht, alsmede een flexibele en resultaatgerichte instelling. Het vloeiend spreken en schrijven van de Engelse en Franse taal is een absolute must. Je werkt vanuit locatie Helmond.

Ons aanbod:
Een dynamische internationale functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Word jij de nieuwe collega die ons op het vlak van internationale projecten komt versterken?
Geïnteresseerd? E-mail dan jouw brief met c.v. naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Bram Jacobs, Manager JF-International, bij Janssen-Fritsen B.V., tel. 0492-530930.