Sales manager VOGOSCOPE

05 Januari 2021

De Franse ABEO Group is een van de wereldwijde leiders in de sport en leisure sector. De ABEO groep is verdeeld in 3 divisies: Gymnastics (waaronder de bekende merken Gymnova, Janssen-Fritsen en Spieth), Sportainment & klimmen en locker rooms. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties.

De ABEO Group is recent een technologische en commerciële alliantie aangegaan met VOGO voor de wereldwijde uitrol van de VOGOSCOPE. VOGO ontwikkelt, vermarkt en distribueert turnkey audio- en video-oplossingen voor fans en sport professionals.

Om het netwerk en de sales van de VOGOSCOPE in de Benelux verder te laten groeien komt ABEO graag in contact met kandidaten voor de fulltime vacature van Sales Manager VOGOSCOPE.

Heb jij altijd al gedroomd van een job in de sportwereld bij een internationaal werkende groep? Kom dan werken bij een dynamische organisatie met succesvolle merken!

SALES MANAGER VOGOSCOPE

De functie:
Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennis maakt met de ABEO bedrijven, onze producten en markten en met name de VOGOSCOPE, word je verantwoordelijk voor de sales resultaten van de VOGOSCOPE in de Benelux. Aan de hand van de vastgestelde commerciële doelstellingen, ontwikkel je een portfolio van bestaande en potentiële klanten. Je onderhoud de bestaande relaties en werkt actief aan uitbreiding van het klantenbestand. Je vertaalt de wensen van de klant tot een optimale oplossing, waarbij je kunt rekenen op een professionele ondersteuning vanuit VOGO. Je beheerst het totale commerciële traject: (koude) acquisitie plegen, relatiebeheer, offertes opstellen en opvolgen tot en met het afsluiten van orders en de klanttevredenheid. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan een directielid van ABEO in de Benelux en werk je heel intensief samen met de business manager binnen de ABEO-VOGO alliantie.

Jouw profiel:
Voor deze nieuwe functie zijn wij op zoek naar kandidaten, met een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met of tenminste affiniteit met audiovisuele producten en je vindt het een uitdaging om zelfstandig nieuwe markten te ontwikkelen. Je hebt flair en overtuigingskracht, bent ondernemend, vasthoudend, resultaatgericht en commercieel inventief. Je bent in staat om op verschillende niveaus goede relaties op te bouwen. Vanwege het internationale karakter van de rol beschik je over uitstekende communicatievaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je een aantal jaren aantoonbaar succesvolle ervaring in de buitendienst, bij voorkeur in het uitbreiden van nieuwe markten, en weet je goed om te gaan met langlopende beslissingstrajecten. Je bent bereid om internationaal (in eerste instantie binnen de Benelux) te reizen.

Ons aanbod:
Een dynamische, internationale, commerciële functie, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Word jij de nieuwe collega die ons op het commerciële vlak komt versterken?
Geïnteresseerd? E-mail dan jouw brief met c.v. Naar sasja@switch-po.nl ter attentie van Sasja Maasakkers van Switch Personeel en Organisatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Kees Verspaandonk, Managing Director ABEO Benelux, k.verspaandonk@groupe-abeo.com.