Zelfstandig installatiemonteur (ZZP'er) - Noord, Midden en West

22 November 2021

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties.

Ter uitbreiding van onze projectenorganisatie komen wij voor de regio’s NOORD, MIDDEN EN WEST graag in contact met zelfstandig werkende installatiemonteurs (ZZP’ers) voor de functie van:

ZELFSTANDIGE INSTALLATIEMONTEUR (ZZP’ERS)

 


De functie:

Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle werkzaamheden en de producten, word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden, welke variëren van reparaties en kleine montagewerkzaamheden tot het volledig inrichten van een nieuwe sportaccommodatie met vaste en losse toestellen. Indien nodig werk je nauw samen met onze eigen monteurs.

Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar geschikte zelfstandig werkende installatiemonteurs (ZZP'ers) met een technisch MBO werk- en denkniveau. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht en accuraat en je denkt in oplossingen. Je hebt een goede en brede praktische handvaardigheid en een aantal jaren aantoonbare ervaring met het uitvoeren van montagewerkzaamheden. Je bent in staat goed zelfstandig en met anderen samen te werken. Werken op hoogte is geen probleem. Tenslotte ben je in het bezit van een B-rijbewijs, een eigen bus en gereedschappen en ben je woonachtig in een van bovengenoemde regio’s.

Ons aanbod:
Een dynamische functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij je een prima samenwerkingsovereenkomst. Je gaat samenwerken met een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Ben je als zelfstandig werkende installatiemonteur (ZZP'er) op zoek naar een uitdagend samenwerkingsverband?
Neem dan contact op met de heer Mike Risseeuw, Manager Service & Uitvoering van Janssen-Fritsen: 0652-322583 of mail naar m.risseeuw@janssen-fritsen.nl