Nieuwe gymzaal voor Academie voor Lichamelijke Opvoeding

16 November 2020

In samenwerking met het Athletic Skills Model (ASM) hebben we de gymzaal 2.0 opgeleverd. Deze nieuwe gymzaal is in gebruik genomen op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Athletic Skills Model ALO zaalinrichting Janssen-Fritsen
Het ontwerp nodigt uit om te leren bewegen. De kleurrijke ruimte onderscheidt zich o.a. door de speelse lijnen op de vloer, de graphics op de muren en de matten, de ronde basketbalborden en de calisthenics toestellen. Met deze gevarieerde ruimte wordt het veelzijdig bewegen gestimuleerd. Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures en meer creativiteit.

Athletic Skills Model ALO zaalinrichting basketbalborden calisthenics Janssen-FritsenAthletic Skills Model ALO zaalinrichting calisthenics Janssen-Fritsen
Athletic Skills Model ALO zaalinrichting Janssen-FritsenAthletic Skills Model ALO zaalinrichting ASM Graphics Janssen-Fritsen

Zoals u ziet, is het inrichten van een accommodatie helemaal ons ding. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit.

Meer informatie over ASM

Meer informatie over sportzaalinrichting