Mededeling i.v.m. coronavirus

19 Maart 2020

Voor iedereen zijn het spannende en onzekere tijden als gevolg van het coronavirus.

Wij willen u middels deze communicatie op de hoogte brengen hoe Janssen-Fritsen omgaat met de huidige situatie rondom het virus.
Uiteraard staat ook voor ons het welzijn van onze medewerkers, klanten en relaties voorop en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij willen u hierover graag informeren.

  1. Collega’s van het kantoor werken nagenoeg allemaal vanuit huis. Iedereen is daar telefonisch bereikbaar op het vaste voor u bekende telefoonnummer.
  2. Fysieke afspraken met onze verkopers kunnen alleen doorgaan indien we op 1,5 meter afstand met u als klant kunnen blijven.
  3. Fysieke afspraken kunnen worden vervangen door een afspraak via telefoon of Skype. Middels Skype kunnen we ook documenten met u delen.
  4. Iedereen zal de maximale hygiëne maatregelen in acht nemen.
  5. Medewerkers met griep-, koorts- of hoestklachten blijven thuis om de kans op besmetting te voorkomen.
  6. Monteurs reizen individueel en apart van elkaar, beschikken over desinfecterende middelen en houden zich aan de geadviseerde afstand.

Onze dienstverlening willen wij graag juist nu blijven invullen!
Nu de sportlocaties niet gebruikt worden, kunnen wij  juist in deze periode, zonder overlast voor gebruikers veiligheidsinspecties en onderhoud uitvoeren aan uw sportinventaris.
Wij kunnen deze werkzaamheden prima uitvoeren zonder contact met uw medewerkers of gebruikers. Het enige dat u hiervoor hoeft te regelen is toegang tot uw accommodatie(s)

Indien wij nu onze werkzaamheden kunnen uitvoeren heeft u straks weer een veilige sportaccommodatie op uw school c.q. binnen uw gemeente. 

Verder blijven onze leveringen en montageklussen ook gewoon doorgaan.
Ook deze kunnen blijven plaatsvinden zonder contact en/of veilige afstand van uw medewerkers. 

Laten we elkaar helpen in deze periode om onze processen te kunnen blijven uitvoeren.
Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met onze planning indien u ook graag uw veiligheidsinspecties en onderhoud naar voren wil trekken.

Wij blijven via verkoop@janssen-fritsen.nl0492-530930 en de bij u bekende directe telefoonnummers en mailadressen voor u klaar staan.

 

Met vriendelijke groet,

John van der Horst
Directeur Janssen-Fritsen