Traditionele gymzalen komen tot leven met SmartClips™

09 Maart 2020

De SmartClips zijn in een mum van tijd bevestigd en klaar voor gebruik. Wat volgt is het geluid van piepende schoenen, snelle ademhaling en de piepjes van SmartClips die uit worden getikt.

SmartClips zijn lichtgevende bewegingssensoren die op afstand met behulp van een tablet kunnen worden aangestuurd om lichamelijke oefeningen interactief te maken. De basisset bestaat uit 8 SmartClips en een tablet, geleverd in een koffer die ook als oplaadstation dient. In de app zitten een groot aantal voorgeprogrammeerde oefeningen.

Traditionele gymzalen komen tot leven met de SmartClips. Leg de SmartClips op de grond of bevestig ze op een bank, kast, mat of paal en je hebt een parcours. De deelnemer moet er vervolgens in de buurt komen of aantikken zodat het lampje uit gaat.

 


Geef de deelnemers extra uitdaging door het aangeven van de afstand waarbij de SmartClip uit gaat. Dit is in te stellen in de app. Zo vormen de SmartClips de bouwstenen voor je gymles.

Clip en klaar, bewegen maar!

SmartClips bestaan uit een basissset van 8 clips, maar zijn ook los te verkrijgen. Daarnaast is er een uitbreidingsset en een connectiekit.

Bekijk de SmartClips