Cool en uitdagend Urban Sports assortiment

Urban sporten worden steeds populairder. Niet alleen in het straatbeeld, maar ook in het onderwijs. Deze sport wordt massaal door jong en oud beoefend.

BarManiaPro-urban-sports-Janssen-Fritsen

Met het A-merk BarManiaPro breiden we ons indoor en outdoor assortiment uit met Calisthenics, Bootcamp, Freestyle en Ninja Warrior toestellen. Deze toestellen zijn uitermate geschikt als aanvulling binnen het bewegingsonderwijs. Maar ook om te sporten en/of te freestylen op het schoolplein of in de gymzaal.

BarManiaPro-ASM-urban-sports-Janssen-Fritsen BarManiaPro-urban-sports-outdoor-Janssen-Fritsen-1

BarManiaPro-urban-sports-bootcamp-Janssen-Fritsen

Bootcamp is als Urban sport uitermate geschikt voor de speelplaatsen van scholen.
Laat leerlingen klimmen, kruipen en klauteren tijdens de pauze. Of geef als personal trainer een groepstrainingen in kleine groepen van 5-10 personen.

BarManiaPro-urban-sports-calisthenics-Janssen-Fritsen

Calisthenics wordt steeds populairder. Deze bewegingsvorm brengt niet voor niets positieve associaties met buitenlucht, vrijheid en lichaamskracht met zich mee.

De hoofdrol is hier weggelegd voor het eigen lichaamsgewicht. Het maakt daarom ook niet uit of men ervaren is of niet. Voor beginners zijn de oefeningen eenvoudiger, minder belastend en worden met hulpmiddelen uitgevoerd.

BarManiaPro-urban-sports-freestyle-Janssen-Fritsen

Freestyle is een Urban sport die geschikt is voor iedereen. Van jong tot oud, speels en uitdagend. Het vrije gevoel kenmerkt het freestylen: zelf het doel en spelregels bepalen en hier vol voor gaan.

BarManiaPro-urban-sports-ninja-warrior-Janssen-Fritsen

Ninja Warrior is een echte spannende Urban sport. Rennen, springen, klauteren, hangen, zwaaien. Voer zo snel mogelijk een sportieve ‘missie’ uit en verbeter ondertussen de oog-handcoördinatie met de Ninja Warrior obstakels.

Het Ninja Warriorpark is de plek waar het gaat om plezier en sportief spel.

Advies
Bent u benieuwd hoe u deze Urban sporten kunt toepassen in de gymles, op het schoolplein of indoor sportaccommodaties? Wilt u meer weten over deze opkomende sport?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatieaanvraag Urban sporten

Vul hier de naam van uw organisatie in!

Vul hier uw voornaam in!

Vul hier uw achternaam in!

Vul hier uw telefoonnummer in!

Vul hier uw e-mailadres in!

Stel hier uw vraag!

Wilt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Selecteer JA als u de nieuwsbrief wilt ontvangen.