Uw oude turnmatten zijn geld waard!

Janssen-Fritsen geeft oude turnmatten een tweede leven, en biedt ook nog eens € 20,00 korting per mat bij inruil tegen een nieuwe. Goed voor uw portemonnee, het sportonderwijs in Oost-Europa én het milieu!

Korting voor u en een tweede leven voor uw oude turnmat!
Om ruimte te maken voor nieuwe, veilige turnmatten zult u meestal uw oude matten uit de berging moeten verwijderen, en budget vrijmaken voor nieuwe turnmatten. Dit is niet altijd handig.

Daarom bieden wij u een inruilservice!
Inruil van gebruikte turnmatten (van elke fabrikant) levert u korting op voor nieuwe turnmatten. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

De oude turnmatten worden samen met de overige oude materialen kosteloos bij u opgehaald, waarna ze opgeknapt worden door de Sports for Children Foundation. Als de turnmatten in te slechte staat zijn om te doneren aan Oost-Europese scholen, worden ze gerecycled.
Zijn uw turnmatten al meer dan 20 jaar in gebruik of als ‘matig’ of ‘afgekeurd’ beoordeeld in het onderhoudsrapport, dan bieden wij u met deze inruilactie een speciale korting aan: € 20,00 voor elke mat die u omruilt tegen een nieuwe!

Hoe werkt het?

Janssen-Fritsen ondersteunt de Sports for Children Foundation. Deze stichting stelt kinderen in Oost-Europa in staat om op een leuke en veilige manier te sporten.
In Nederlandse gymzalen en sporthallen staan veel toestellen die technisch nog in orde zijn, maar die niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen van het bewegingsonderwijs.
Sports for Children haalt deze toestellen op, controleert ze en voert waar nodig reparaties uit. Daarna worden de toestellen naar Oost-Europa gebracht, waar ze weer ingezet worden in de lokale gymzalen tot groot plezier van vele Oost-Europese kinderen.  

 

Keuzehulp

Hulp nodig voor de juiste mattenkeuze?

Kijk hiervoor op onze reguliere site